fbpx

Padel

Padel

Padel

Nu finns padel i Bara hos PGA Sweden National

Nu är våra nya padelbanor inspelade och ni alla är välkomna att spela padel utomhus hos oss på PGA Sweden National. VD Jonas Edberg kommenterar den nya investeringen.

En del av visionen

Vår vision på PGA Sweden National är att skapa Skandinaviens bästa golfanläggning. Vi fokuserar på helhetsupplevelsen på anläggningen samtidigt som vi ser till att ha vår spets i Lakes och Links Course med golfen som utgångspunkt. Som en del av vårt helhetstänk står nu två nya padel banor klara för utomhusspel på anläggningen.

”Vi hoppas att padelbanorna höjer värdet på våra medlemskap för medlemmarna, samtidigt som det är ett trevligt komplement för våra övernattande gäster som kan spela före eller efter sin golfrunda. Företagen i vår Business Club har möjlighet att få ett mervärde i samband med sina företagstävlingar” säger VD Jonas Edberg.

 

Alla är välkomna

Vi ser PGA Sweden National som en familjär premium anläggning dit alla är välkomna! Bara är ett samhälle utanför Malmö i uppsving och i takt med att Svedala Kommun växer så ska PGA Sweden National vara den självklara besöksdestinationen för invånarna i Bara med omnejd.

”Precis som vår footgolf bana så ger även padelbanorna möjligheten för oss att locka till oss andra målgrupper än golfare. I den bästa av världar lockar vi även fler till att bli sugna på att spela börja spela golf; då finns Golf Academy till hjälp. Vi vill vara en familjär premium anläggning där alla känner sig välkomna. Har man inte tid en dag att spela golf på Links, Lakes eller Academy Course så vill vi erbjuda alternativ så som lunch, golflektioner, fika, middag, footgolf, Trackman Range och nu även padel” fortsätter Jonas.

Boka tid för padel

Tider för padel bokas vi Machi.

Boka tid här