fbpx

Bo & Äta

Oslagbara möten

Klubbhuset är hjärtat av vår anläggning. Det är en upplevelse i sig att bo och äta på The National, att kombinera det med golf gör upplevelsen till oslagbar. I klubbhuset finner ni 17 rymliga sviter, en rymlig restaurang samt behaglig lounge miljö. I klubbhuset finner ni även vår välutrustade shop.

Vill du boka eller veta mer?

Läs mer nedan eller ring oss på 040 635 51 00, alternativt maila bokning@thenational.se

Hotell

Vakna vid första tee

Today's Golfer och Golf World top 100 rankar The National till den bästa golfanläggningen i Sverige och plats nummer 44 i Europa. Vi kan därför erbjuda ett golfpaket utöver det vanliga.

Boka direkt online eller fyll i formulär nedan för övriga datum eller större grupper.

Restaurang

Mat på säsongens råvaror

Säsongsbetonat och vällagat är vår matfilosofi. För att servera det bästa, hämtar vi många av våra råvaror runt husknuten och anpassar oss alltid efter säsong. Här finns smakupplevelser till lunch och middag, för att ta med hem eller få serverat till festen.

Ladda din el eller hybrid bil

Laddstation

Med hjälp av appen ChargeNode kan ni ladda era elfordon hos oss. Aktuella kilowatt priser finns i appen. Läs mer på www.chargenode.eu/ladda

Fest

För allt värt att fira

Bröllop, födelsedag, försäljningsrekord eller årets första birdie? Vad ni än vill fira finns utrymme och hjärterum hos oss. Vi hjälper er att fira både det lilla och det stora.

Ring: 040 635 51 00,
eller maila: bokning@thenational.se