fbpx

Indoor golf

Indoor golf

Välkomna att spela inomhusgolf i simulatorer!

Välkommen till The National – den ultimata destinationen för dig som vill spela indoorgolf i Skåne och Bara. Vi erbjuder en förstklassig upplevelse för alla golfentusiaster, oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare.

Vårt akademi är utrustat med den senaste tekniken och ger dig möjlighet att spela på några av världens mest kända golfbanor, utan att behöva lämna Sverige. Vi har allt från simulatorer till Trackman Range och erbjuder en unik golfupplevelse för alla våra besökare.

Hos oss kan du spela golf året runt, oavsett väder och tid på dygnet. Våra erfarna instruktörer står till tjänst för att hjälpa dig att förbättra din teknik och nå dina golvmål. Vi har också ett brett utbud av lektioner och kurser för spelare på alla nivåer.

Hos The National sätter vi alltid golfaren i första hand och strävar efter att erbjuda en unik golfupplevelse som du sent kommer att glömma. Så varför inte prova på något nytt och boka en golftid hos oss idag? Fyll i formuläret nedan för att ta reda på tillgängliga tider, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till The National!

Tider:

Just nu, när säsongen 2023 är igång, är det välbokat för lektioner i våra studios och begränsad tid för inomhusgolf. Kontakta oss för aktuellt bokningsläge.

Pris:

250kr (200kr medlem) per timma.

Spela så många ni vill. En person hinner ofta spela 18 hål på cirka en timma. Fyra person behöver cirka två timmar på sig för att spela 18 hål.

Bokning:

Fyll i formuläret nedan eller kontakta receptionen för att boka er tid:
reception@thenational.se
040-635 51 00