fbpx

Greenfee

Greenfee

Välkommen till golfupplevelser i toppklass.

Vi på The National är alltid måna om din totalupplevelse från första utslaget till sista putten. Att få koppla av och att för en stund få fokusera på det man brinner för, golf. Ute i naturen och kanske även i goda vänners lag. The National erbjuder fantastiska möjligheter med stor variation.

Vi har en dynamisk prissättning för vår greenfee.
Aktuell greenfee ser du i Mingolf.se när du gör din bokning.

Två varv för bästa upplevelse

Vi får ofta frågan vilken bana som är bäst? Eller vilken bana man ska spela först?
Varje bana på vår anläggning är en upplevelse i sig. Links Course och Lakes Course är av olika karaktär och därför säger vi alltid att man ska spela båda banorna för bästa upplevelse. Därför erbjuder vi ett rabatterat pris när ni väljer att spela två varv samma dag.

Lågsäsong (mars och november)
1 000:- vardagar (helgfri vardag)
1 200:- helger och röda dagar

Mellansäsong (oktober och april)
1 400:- vardagar (helgfri vardag)
1 600:- helger och röda dagar

Högsäsong (maj till september)
1 500:- vardagar (helgfri vardag)
1 700:- helger och röda dagar

Fler starttider

Är ni större sällskap hjälper vi er gärna med en gruppbokning. Då kan ni boka er starttid längre. Vi utser också en av er till administatör över bokningen. Det innebär att ni själva kan justera vilka som ska spela med vilka.

För gruppbokningar eller frågor maila
bokning@thenational.se

Lakes Course – en klassisk bana med parkkaraktär på svenskt vis. Den omgärdande bokskogen med sin berömda skira grönska om våren. Djurlivet är ständigt närvarande för den som har ögonen öppna. Såväl rådjur som dovhjort kan ge upplevelsen ytterligare dimensioner. Och ibland önskar man att gladan som mestadels svävar över banan kunde hjälpa till att hitta bollen i ruffen.

Links Course – med böljande landskap och vidsträckta greener, hårda fairways och stora hårda ondulerade greener. Få, om än några, träd och ganska många djupa mindre bunkrar. Och så de om våren vackert gula blommande gorsbuskarna. Jo, Links Course är en modern linksbana med tydliga drag från några av de allra bästa och mest kända banorna på de brittiska öarna. Men nu är vi Skåne och den välkända och bedövande vackra bokskogen som omgärdar Links Course bekräftar tydligt den geografiska hemvisten. Det böljande landskapet är mer än inbjudande. Det vajande ruffgräset står sig sällsynt vackert mot de ulliga små vita molnens färd över den blå himlen.