fbpx

Greenfee

Greenfee

Välkommen till golfupplevelser i toppklass.

Vi på The National är alltid måna om din totalupplevelse från första utslaget till sista putten. Att få koppla av och att för en stund få fokusera på det man brinner för, golf. Ute i naturen och kanske även i goda vänners lag. The National erbjuder fantastiska möjligheter med stor variation.

För gruppbokningar eller frågor maila
bokning@thenational.se

Vi har en dynamisk prissättning för vår greenfee. Från 495kr som erbjuds på tisdagar i samband med Trackman Tisdag.
Aktuell greenfee ser du i Mingolf.se när du gör din bokning.

Varje bana på vår anläggning är en upplevelse i sig.
Spela 36 hål med ett varv på Links Course och Lakes Course!

Spela två varv!
1 300:- vardagar (helgfri vardag)
1 500:- helger och röda dagar

Lakes Course – en klassisk bana med parkkaraktär på svenskt vis. Den omgärdande bokskogen med sin berömda skira grönska om våren. Djurlivet är ständigt närvarande för den som har ögonen öppna. Såväl rådjur som dovhjort kan ge upplevelsen ytterligare dimensioner. Och ibland önskar man att gladan som mestadels svävar över banan kunde hjälpa till att hitta bollen i ruffen.

Links Course – med böljande landskap och vidsträckta greener, hårda fairways och stora hårda ondulerade greener. Få, om än några, träd och ganska många djupa mindre bunkrar. Och så de om våren vackert gula blommande gorsbuskarna. Jo, Links Course är en modern linksbana med tydliga drag från några av de allra bästa och mest kända banorna på de brittiska öarna. Men nu är vi Skåne och den välkända och bedövande vackra bokskogen som omgärdar Links Course bekräftar tydligt den geografiska hemvisten. Det böljande landskapet är mer än inbjudande. Det vajande ruffgräset står sig sällsynt vackert mot de ulliga små vita molnens färd över den blå himlen.