fbpx

Träna golf

Öppet för alla

På The National har alla möjlighet alla utöva den underbara sporten; Golf. Oavsett ålder eller ambitions nivå. Driving rangen har belysning så ni kan träna även när det är mörkt och även infravärmare så ni kan träna när det är kallt. Vi har även den senaste teknologin från Trackman Range som alltid ingår när du tränar och spelar hos oss.   Nedan hitta ni våra olika priser.

Trackman Range

Med radars på vår range får ni data från era slag direkt i mobilen eller på skärmen. Ni kan spela olika spel eller mäta ut exakt hur långt ni slår med era klubbor. Hittar du ingen starttid som passar på banorna? Inga problem! Spela valfri bana från Trackmans bank av banor direkt på rangen. Självklart finns Lakes och Links Course både på Range och Indoor.

Trackman Range ingår i priset för bollar. Läs mer om förmånliga alternativ nedan.

Kortet är gratis - Varje hink är billigare

Rangekort

Få ut det mesta i din golfträning. Med ett bollkort sparar du mer än 15% jämfört med om du swishar. På driving rangen har vi en dynamisk prissättning, och med bollkort får du alltid ut fler bollar än med swish.

Vi DUBBLAR värdet på din första laddning för dig som laddar kortet för första gången.

För den flitiga golfaren

Träningspaket

Bli kompis med dina klubbor - ge dig själv de bästa förutsättningarna!

Observera att detta är vår dyraste boll

Swish eller biljett

För dig som vill prova på golf eller vår anläggning. Samt för gäster som rest längre för att besöka oss.

Driving rangen har stora grästees med perfekt turf, målgreener uppbyggda för att ta emot bollen som riktiga greener. Rangen är tillräckligt stor för att den som vill kan utnyttja den motsatta sidan för mer enskild träning.

Alla är välkomna

Nybörjare

Gröna kort utbildningarna är väldigt enkla och roliga samt ingår gratis medlemskap på vår korthålsbana tills du har klarat spelprovet.

IndoorGolf

Spela golf året runt och i samtliga väder i våra två studios som är utrustade med simulatorer från Trackman. Boka tid via vår reception.
Endast 250kr (200kr medlem) per timma.

Våra coacher

The National Golf Academy

På The National Golf Academy möts golfare som erbjuds ett helhetstänkande utbud i golfutveckling på en av Europas bästa träningsanläggningar. Oavsett ålder eller ambitionsnivå. Nya möjligheter till golfutveckling. Varje dag.

Våra banor

Academy Course

Nio hål med en förnämlig variation som ger dig ökad trygghet och erfarenhet inför utmaningarna vid det korta spelet.

Academy Course

Academy Course består av nio stycken par 3:or i fullängd, med samma kvalité på greener och tees som Links Course och Lakes Course. Precis som övriga banor, är banan ritad av den amerikanska arkitekten Kyle Phillips.

Putting green

Lakes Course och Links Course har egen putting green och närspelsgreen. Greenerna är uppbyggda på samma sätt och med samma grässorter som de faktiska banorna och de ligger precis intill respektive bana.

Driving range

Stora grästees med perfekt turf, målgreener uppbyggda för att ta emot bollen som riktiga greener. När solen gått ner är det fritt fram att slå på belysning utöver rangen för den som vill träna till gryningen.

Läs mer om bollkort

The National Golf Academy

På The National Golf Academy möts golfare som erbjuds ett helhetstänkande utbud i golfutveckling på en av Europas bästa träningsanläggningar. Oavsett ålder eller ambitionsnivå. Nya möjligheter till golfutveckling. Varje dag.

Läs mer här