fbpx

Spela golf

Våra banor

Lakes Course

Utmanande, men balanserad bana, där de lätta delarna avlöser de svåra. Små greener, stora bunkrar och mycket vatten. Lakes Course kräver och mästrar, men ger varje spelare en god chans till framgång.

Aktuell banstatus hittar ni på första sidan.

Våra banor

Links Course

En modern links-bana med tydliga drag från de allra bästa banorna på de brittiska öarna. Hårda fairways, ondulerade greener och djupa mindre bunkrar. Links Course välkomnar och omfamnar – kuperad terräng i öppet landskap.

Aktuell banstatus hittar ni på första sidan.

Våra banor

Academy Course

En korthålsbana som ger finfina möjligheter att träna närspel och järnklubbsspel. Nio hål (par 3, fullängd) med en förnämlig variation som ger ökad trygghet och erfarenhet inför utmaningarna vid det korta spelet.

IndoorGolf

Spela golf året runt och i samtliga väder i våra två studios som är utrustade med simulatorer från Trackman. Boka tid via vår reception.
Endast 250kr (200kr medlem) per timma.

Trackman Range

Spela banor och spel i Trackman Range både från bås eller grästee.
Spela golf året runt i vår infravärmda och belysta range.
Trackman Range ingår i priset för bollar. Med rangekort får du alltid billigare bollar än swish.

Elscooter

Boka ditt golffordon via reception@thenational.se
Vi erbjuder golfbilar med GPS och elscooters.

Träna

The National Golf Academy

På The National Golf Academy möts golfare som erbjuds ett helhetstänkande utbud i golfutveckling på en av Europas bästa träningsanläggningar. Oavsett ålder eller ambitionsnivå. Nya möjligheter till golfutveckling. Varje dag.

Spela

Tävlingar

På The National anordnas flertalet tävlingar varje år. Här hittar du mer information om vilka tävlingar som är på gång och hur du anmäler dig.