fbpx

Medlemskap på PGA National

Bli medlem

Medlemskap på PGA National

Medlem på PGA National

Vi skapar fler medlemskategorier till 2022.

Det är nog ingen som missat att det sköljt en golfvåg över Sverige under pandemin. På PGA National har vi tagit vara på denna golfvåg och har lyckats attrahera flest greenfee gäster i hela Skåne vi har aven nått all time high i antal medlemmar. Vilket vi tycker är väldigt roligt!

Vad som är ännu roligare är att vi har plats för fler medlemmar. Mest förmånligt är att äga en B-aktie. Men det är inget absolut krav för att bli medlem på PGA National.

Hampus Hall är medlemsansvarig och förklarar här upplägget:

”Alla under 30 år (juniorer och yngre seniorer) erbjuds medlemskap utan att behöva ha en spelrätt kopplad till en B-aktie, Välkommen att bli medlem!”

”För golfare över 30 år (seniorer) krävs en spelrätt. Varje B-aktie har två tillhörande spelrätter. Äger du en aktie är du garanterad en plats som medlem och du har fler förmåner kopplade till din aktie (läs mer om förmånerna här). Som aktieägare bestämmer du vad du vill göra med dina båda spelrätter. Den vanligaste lösningen är att ett par äger B-aktien tillsammans och utnyttjar var sin spelrätt kopplad till aktien. Även företag kan äga en B-aktie och låta två privatpersoner utnyttja spelrätterna kopplade till aktien.”

Alla våra nuvarande B-aktieägare nyttjar inte sina båda spelrätter och därför finns det också spelrätter att låna för dig som inte är redo att investera i en B-aktie idag (läs mer om lånad spelrätt här.)”

Nya medlemskategorier

Nytt för 2022 är att vi delar upp junior och yngre senior i två olika kategorier. Syftet är att locka fler juniorer till klubben. Sedan tidigare finns vårt förmånliga träningspaket för dig som vill ha tillgång till Academy Course.

”Vi vill ha fler tjejer och yngre golfare på anläggningen och detta är ett väldigt spännande första steg. Det är också väldigt roligt att många fått upp ögonen för vårt träningspaket. Vi ser fram emot säsongen 2022.”

Träffa två av våra medlemmar i en av våra porträtt videos här.

Glada miner på PGA National i Bara utanför Malmö. Bilden är tagen under Lakes Trophy 2021. Hugo Boss klär en av våra medlemmar