fbpx

Julbord 2023

Julbord 2023

Tradition möter fräscht och modern sharing-koncept i vårt Julbord 2023

Se PDF här

Letar du efter det ultimata stället i Skåne för att avnjuta ett oslagbart julbbord i år? Då har du kommit till rätt plats! På The National välkomnar vi dig till en festlig julupplevelse i vacker natur och golfmiljö som du sent kommer att glömma. Den här vintern överger vi kladdiga bufféer. Vårt traditionella julbord är skapad med omsorg och passion i ett modernt och fräscht sharing koncept. Vi tar dig med på en resa genom julens smaker och läckerheter som kommer att kittla dina smaklökar och värma ditt hjärta.

Ett härligt team kockar med kökschef Ronny Jarl i spetsen som ligger bakom varje delikatess på vårt julbord. Med deras expertis och kreativitet har de komponerat en meny som hyllar traditionen samtidigt som den bjuder på spännande nyskapande smaker. Varje rätt är noggrant utformad för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Men vi erbjuder inte bara fantastisk mat; vi strävar också efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Boka ditt bord med ett enkelt mail bokning@thenational.se eller telefonsamtal 040 635 51 00.

På The National har vi en familjär känsla och för oss handlar julen om att skapa minnen med nära och kära, och vi är här för att göra det möjligt för dig och dina nära.

Så varför vänta? Utforska vårt lockande julbord, boka in er och upplev en jul full av god mat och värme. Välkommen till en julupplevelse som du kommer att minnas länge.

När?

1-2 december
7-9 december
14-16 december

Övriga datum för större sällskap (ca 15> personer) mot förfrågan.

Pris? 

695kr per person

Boka julbord? 

Maila:
bokning@thenational.se

eller ring:
040 635 51 00