fbpx

Gåsmiddag

Gåsmiddag

Tradition med en liten twist i vår Gåsmiddag 2023

Se PDF här

Söker du efter den perfekta platsen i Skåne för att avnjuta en oöverträffad gåsmiddag i år? Du behöver inte söka längre! The National välkomnar dig till en gastronomisk upplevelse som är nära till hands, omgiven av den vackra skånska naturen och i en avslappnad golfmiljö. Vår hängivenhet till smaker och kulinarisk kreativitet ger dig en gåsmiddag som tar dig med på en resa genom smakernas värld, allt medan du njuter av den ljuvliga skånska atmosfären.

Vår kökschef Ronny Jarl, och hans team ligger bakom varje rätt i vår festliga 3-rätters gåsamiddag. Med en passion för kulinarisk excellens har de skapat en meny som hyllar både traditionen och det nyskapande. Ni får uppleva en traditionell förrätt, en varmrätt som är noga utformad för att framhäva gåsens smakfulla kött, och en äppeldessert men en twist.

Men det är inte bara maten som gör besöket på The National speciellt. Vi strävar också efter att göra din upplevelse smidig och minnesvärd. Boka ditt bord enkelt genom ett mail bokning@thenational.se eller telefonsamtal 040 635 51 00. Här, i en varm och välkomnande atmosfär, vill vi skapa minnen tillsammans med dina nära och kära.

Så varför vänta? Utforska vår frestande gåsamiddag, boka ditt bord och upplev en kväll full av utsökta smaker och Skånsk charm. Välkommen till The National!

När?

10-11 november
17-18 november

Övriga datum för större sällskap (ca 15> personer) mot förfrågan.

Pris? 

695kr per person

Boka gåsmiddag? 

Maila:
bokning@thenational.se

eller ring:
040 635 51 00