fbpx

Nybörjare

En del av visionen

Välkommen till The National – den ultimata platsen för dig som vill lära dig golf och ta grönt kort!

Vi är stolta över att vara en av Sveriges främsta golfanläggning och vi skulle älska att hjälpa dig komma igång med ditt golfäventyr.

Om du är nybörjare, tveka inte att anmäla dig till en av våra nybörjarkurser för grönt kort. Vi erbjuder en välstrukturerad och pedagogisk undervisning som hjälper dig att lära dig grunderna i spelet och förbättra dina färdigheter på en kort tid. Våra dagskurser är väldigt uppskattade om du provat lite golf innan. För dig som aldrig provat golf erbjuder andra förmånliga alternativ i grupp eller privat.

Våra erfarna tränare kommer att ge dig all den kunskap och vägledning du behöver för att bli en framgångsrik golfspelare. Du kommer att lära dig allt från hur man håller klubban, till hur man svingar och puttar på ett effektivt sätt.

På The National, erbjuder vi också ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter som passar både nybörjare och erfarna spelare. Våra vackra golfbanor är öppna för alla som vill spela och vårt klubbhus är en perfekt plats att koppla av och njuta av en god måltid efter en dag på golfbanan.

Kurserna är väldigt populära och blir snabbt fullbokade så se till att boka din plats redan idag genom att klicka på önskad kurs nedan.

Fyll i formuläret nedan för att komma igång!